Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТA www.fishingdemon.bg
1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между ИВ Лийч Трейд ООД, собственик на електронната платформа www.fishingdemon.bg от една страна и потребителите на страници, стоки и услуги, намиращи се на домейн fishingdemon.bg.Общите условия обвързват всеки потребител, който посещава сайта, като с натискането на всеки един линк или бутон, разположени на страницата на www.fishingdemon.bg потребителят се съгласява и приема да спазва настоящите общи условия.
2. Поръчки  на www.fishingdemon.bg се приемат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Поръчките се обработват в срок от 1 ден и се предават на куриер.
3. В електронния магазин www.fishingdemon.bg на всеки продукт е посочена цена, основни характеристики , допълнителна информация  и актуална снимка. С всичко това целим  подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта. Всички посочени на Сайта цени са в лева с включено  ДДС. Цената без данък е единствено за клиенти извън ЕС.
4. За да се пазарува от електронния магазин www.fishingdemon.bg, вие трябва:
4.1Да имате навършени 18 (осемнадесет) години;
4.2Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма.
4.3Да сте се съгласили с настоящите Условия за ползване;
4.4Да посочите/предоставите точен и валиден електронен адрес (имейл), телефон за връзка и адрес за доставка;
4.5Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.
5. ИВ Лийч Трейд ООД собственик на www.fishingdemon.bg , може да поиска допълнително потвърждение от клиента, включително по телефон или имейл. В случай, че не бъде предоставена, изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ от поръчката със или без допълнително уведомление.
6. ИВ Лийч Трейд ООД собственик на онлайн магазина си запазва правото да откаже потвърждаване и съответно доставка, на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличност или  друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.
7. Потребителят може да откаже направена поръчка в срок от 24 часа, без да е необходимо да упоменава причини за отказ,при отказ на поръчка предадена на куриер потребителя се задължава да поеме куриерските разходи. Отказ може да се направи по телефон или чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл: ilo74fishing@abv.bg. За да е валиден отказът, потребителят трябва да предостави: двете си имена, с които е регистриран в сайта или е направил поръчката по телефон, наименованието на поръчания продукт, както и номера на направената поръчка.
8. След извършване на поръчката, ще получите потвърждение на посочен от Вас електронен адрес. От този момент, заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение от страна на ИВ Лийч Трейд ООД. Потвърждението е наложително с оглед проверка на наличност на конкретната поръчана стока и изпращането и.
9.Одобрените начини за плащане на покупките от Сайта са:
-в брой при доставка (наложен платеж)
-чрез банков превод
В случай, че заплащането по банков път се забави повече от 7 работни дни от извършване на поръчката ИВ Лийч Трейд ООД може едностранно да анулира направената поръчка.


10.Всички доставки в границите на България се извършват чрез куриерска фирма Еконт и Български Пощи. За закупена стока на стойност над 60 лева, доставката е безплатна за цялата страна. За доставка извън България се свържете с нас преди да поръчате.
10.1Работното време на консултантите на онлайн магазин www.fishingdemon.bg е:
От понеделник до петък от 08:00 до 16:00 часа. В събота: от 10:00 до 12:00 часа. Почивен ден: неделя
11.Условията, описани в документа за покупка или фактурата изпратена на потребителя след получаване на продуктите поръчани от www.fishingdemon.bg , заедно с настоящите общи условия, представляват пълна регулация на договорните отношения на двете страни, освен в случаите, когато потребителят е подписал отделен договор за покупко-продажба с ИВ Лийч Трейд ООД.
12.Вие, като потребител, имате право да върнете закупените стоки от 
www.fishingdemon.bg в срок до 7 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките, в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и е във вида, в който е получена и условията по чл. 55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 7 дни от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие, като потребител, сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието и, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59, ал. 3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
13.Гаранцията на всички продукти е отбелязана в описанието на продукта, както и в документите на съответния продукт. За датата на покупка се приема датата посочена в електрония документ за покупка или в издадената фактура. Гаранцията покрива производствени дефекти на стоката, констатирани липси на части от стоката или несъответствие с обявените и публикувани на Сайта характеристики и параметри на продукта.Гаранцията не покрива щетите от нормално износване, скъсване, както и неправилно използване на продукта или лошо стопанисване.
14.Ние събираме информацията, която сте ни предоставили по време на вашата регистрация в www.fishingdemon.bg . Информацията, събрана от ИВ Лийч Трейд ООД при използването на www.fishingdemon.bg, ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. ИВ Лийч Трейд ООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на посетителя. Нещо повече, ИВ Лийч Трейд ООД се стреми да обезпечи сигурността на данните за посетителя, така че трети лица да нямат достъп до тази информация. Въпреки че се полагат големи усилия да се предотврати достъпът на трети лица, не може да се търси отговорност от ИВ Лийч Трейд ООД, ако информацията е получена от трети лица в нарушение на закона. Ние не отдаваме, продаваме или по друг начин разпространяваме вашите лични данни на трети страни по никакъв повод, освен когато това не е наложено по силата на закон или съдебна заповед.
15. ИВ Лийч Трейд ООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.
16. ИВ Лийч Трейд ООД си запазва правото, по свое желание и по всяко време, да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент, преди да използвате www.fishingdemon.bg. Фактът, че продължавате да използвате www.fishingdemon.bg след публикуването на промените, се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. В зависимост от изпълнението на тези Условия за ползване и всякакви техни модификации, ИВ Лийч Трейд ООД предоставя на вас („Крайният потребител”) лично, неизключително, непрехвърляемо, неподлежащо на сублицензиране право да влизате във и да използвате www.fishingdemon.bg . Поръчвайки продукти от магазина на ИВ Лийч Трейд ООД (онлайн и/или по друг начин) или приемайки доставката на такива продукти, описани на фактурата, потребителят се съгласява да бъде обвързан с и приема тези Условия.
17.Носител на авторски права върху текстовете в www.fishingdemon.bg e ИВ Лийч Трейд ООД, по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права. Текстовете в базата данни на www.fishingdemon.bg са със свободен достъп и единствено и само за лично ползване и информация и могат да бъдат използвани с търговски или производствени цели само при изричното съгласие на носителите на авторското право върху тях и съобразно разпоредбите на действащия в България Закон за авторското право и сродните му права. Текстовете в базата данни или части от тях не могат да станат част от друга база данни без подписаните за целта договори или изричното съгласие на ИВ Лийч Треид ООД. Нарушителите носят отговорност за действията си по смисъла на закона и ще търпят отправени към тях от носителите на авторското право искове за адекватни обезщетения.